Træ til rygning:
Abrikos (Apricot) er fantastisk til fjerkræ og svinekød. Dette træ ligner Hickory (Hickory, nordamerikansk valnøddetræ) men er sødere og mildere i smag.
Ahorn (Maple) ligesom frugt træ giver en sød smag, der er fremragende med fjerkræ og skinke.
Akacia (Acacia) ligner Mesquite (Mesquite), men ikke så stærke. Dette træ
brænder meget varmt og bør anvendes i små mængder eller i en begrænset tid.
Ask (Ash) har en lys, unik smag. Dette træ brænder hurtigt.
Balsapopple (Cottonwood) er meget milde smag og bør anvendes med stærkere træsorter. Undgå grønt træ.
Birk (Birch) har samme smag som ahorn. Dette træ er godt til svinekød og fjerkræ.
Blomme (Plum) er fantastisk til fjerkræ og svinekød. Dette træ ligner Hickory men er sødere og mildere i smag.
Citrus træ ligesom citron eller appelsin har en moderat "røg", der giver en let frugtagtig smag, der er mere mild end æble eller kirsebær.
Citron (Lemon) er en mild træ, der producerer en god, røget smag. Et godt træ til enhvet stykke kød.
Chokecherry (Nordamerikansk kirsebærtræ) har en bitter smag og bør kun anvendes i små mængder for en kort tidsperiode.
Elletræ (Alder) har en let smag, der fungerer godt sammen med fisk og fjerkræ. Hjemmehørende i det nordvestlige USA, er det den traditionelle træ til rygning laks.
Eg (Oak) er stærk, men ikke overvældende, og er et meget godt træ til oksekød eller lam. Eg er formentlig den mest alsidige af de hårde træsorter.
Grapefrugt er en mild ryge træ, der producerer en god røget smag. Et godt træ til enhver kød.
Hickory (Hickory) tilføjer en stærk smag til kød, så vær omhyggelig med ikke at bruge for meget. Det er godt med okse- og lammekød.
Kirsebær (Cherry) har en sød mild smag, der går godt med stort set alt. Dette er en af de mest populære træsorter til rygning.
Æble (Appe) er meget milde smag og giver fødevaren en sødme. Det er godt med fjerkræ og svinekød. Æble vil misfarve kyllingeskind (som bliver mørkebrun).
Vildt æbletræ (Crabapple) ligner meget æble træ og kan bruges i istædet for denne.
Fersken (Peach) er fantastisk til fjerkræ og svinekød. Dette træ ligner Hickory (Hickory) men er sødere og mildere i smag.
Frugt træ, som æble, abrikos eller kirsebær. frugt træ giver off en sød, mild smag, der er god med fjerkræ eller skinke
Mesquite har været en meget populære rygetræ og er god til grilling, men da det brænder varmt og hurtigt, det er ikke anbefalet til Low N' Slow. Mesquite er sandsynligvis den kraftiste ryge træ, og er derfor populær hos restauranter da de oftest griller i kort tid.
Mandel (Almon) giver en nøddeagtig søde smag, der er god med alle typer kød. Mandel ligner Pecan - (amerikansk valnød).
Morbær (Mulberry) er sød og ligner meget æble.
Nektarin (Nectarine) er fantastisk til fjerkræ og svinekød. Dette træ ligner Hickory (Hickory) men er sødere og mildere i smag.
Orange er en mild træ, der producerer en god, røget smag. Et godt træ til enhver kød.
Pecan (Amerikansk valnød - Pecan) brænder langsomt og gver en delikat smag. Det er en meget mild version af Hickory.
Pære (Pear) ligner æble og producerer en sød, mild smag.
Sort Valnød (Black Wanut) er en tung smag, der skal sandsynligvis være blandet med andre træ på grund af den bitre smag det kan give.
Syren (Lilac) producerer en god milde, søde røg. En populær træ til røget ost, men også godt til fjerkræ og svinekød.
Vanød (Walnut) har en tung røget smag og skal blandes med mildere ryge træ.
Vindrue træ (Grapevines) lave en masse tjære
røg
og giver en frugtagtig men sommetider tunge smag. Brug det sparsomt med fjerkræ
eller lam.
Andre gode rygetræ omfatte: avocado, Laurbær, Bøg, (Butternut), (Carrotwood),
kastanje, figen, (Guava), (Gum), (Hackberry), (Kiawe), (Madrone), (Manzita),
oliven, (Range), (Persimmon), (Pimento), og pil
Du kan også finde andre typer rygetræ fra vin og whisky tønder, som giver en helt unik smag. Jeg har en kærlighed til Jack Daniel whiskey tønde træ.
Rygetræ som man SKAL undgå omfatter: cedertræ, cypresser, elm, eukalyptus, fyr, gran, (Redwood), Sassafras, gran og (Sycamore)